Szeretettel köszöntelek a Vízöntő klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Vízöntő klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Vízöntő klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Vízöntő klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Vízöntő klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Vízöntő klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Vízöntő klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Vízöntő klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 marék citromfű, 2 citrom, 50 dkg cukor (nálam a fele barna cukor), 1 teáskanál citromsav.
Elkészítés:
A cukrot fél liter vízzel lassú tűzön negyed órát főzzük.
A citromfüvet és a citromokat nagyon alaposan megmossuk. A citromot karikákra vágjuk és a citromfűvel együtt egy két literes üvegbe tesszük. A forró cukorszirupot felöntjük másfél liter vízzel. A citromra és citromfűre borítjuk. Lezárjuk, és egy napig állni hagyjuk.
Ezután az egészet felforraljuk. Hozzáadjuk a citromsavat, és negyed órát főzzük.
Leszűrjük és üvegekbe töltjük. Kihűlés után hűtőgépben tároljuk.
http://www.recept-oldal.hu/cikkek/italok/citromfuszorp.html
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!